Onze winkelformules
Onze winkelformules

Onze winkelformules

Delhaize.be & My Delhaize app

Delhaize maakt jou het leven makkelijk. Haal je boodschappen op in de winkel met collect, of laat ze aan huis leveren met de dienst delivery. Met een abonnement op delivery + worden je boodschappen bovendien gratis bezorgd!

 

Meer over delivery Meer over delivery+ Meer over collect

Delhaize Supermarkt

Een Delhaize supermarkt biedt het volledige Delhaize-assortiment aan. Meer dan 18.000 artikelen en talrijke technologieën om je het winkelen gemakkelijker te maken.

 

Meer over Delhaize Supermarkt

AD Delhaize

Een AD Delhaize is een supermarkt waar het aangenaam winkelen is, en de klanten toch een ruime keuze hebben.

 

Meer over AD Delhaize

Proxy Delhaize

Een Proxy Delhaize is een jonge en moderne winkel die volledig is afgestemd op klantvriendelijkheid en comfort.
 

Meer over Proxy Delhaize

Shop & Go

Shop&go, te vinden langs de gewest- en autosnelwegen, in stations, metrohaltes en winkelstraten, is een handige oplossing voor je snelle boodschappen. Met méér dan 30 winkels die iedere dag 24u/24u open zijn en méér dan 150 winkels in BeLux biedt jouw Shop&go een ruime keuze van producten op een praktische oppervlakte. 90% van de winkels is zelfs open op zon-en feestdagen, wat een extra service betekent voor de klant. Het assortiment en de producten zijn speciaal afgestemd voor mensen die vaak onderweg zijn, of die last minute nog iets nodig hebben. Ook vaste shoppers vinden hun dagelijkse producten gemakkelijk terug.

 

Meer over Shop & Go