Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten bepaalde producten van het merk Delhaize niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenUiensoep met herve
Delhaize logo
  • Uiensoep met herveB

Uiensoep met herve

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Andere
Uiensoep met herveB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 kg ui
  • peper
  • 1 Hervekaasje
  • 2 eetlepels boter
  • 1 takje tijm
  • 1 feuille laurierblad
  • 2 sneetjes brood
  • 1/2 l halfvolle melk
  • 1/2 l kippenbouillon (water + bouillon)
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 20

  1. Stoof de fijngesneden uien goudgeel in 1 eetlepel boter. Voeg de kruiden toe. Leng aan met de melk en de bouillon en laat gedurende 30 minuten sudderen.
  2. Haal de kruiden uit de soep en mix de soep.
  3. Snij mooie rondjes brood met behulp van een uitsteekvorm en bak ze in een beboterde pan. Leg er stukjes Hervekaas op en laat smelten in een op 180°C voorverwarmde oven.
  4. Warm opdienen.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 270; energie (kCal): 65; vetten (g): 3,4; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 5,7; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 3,3; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 349,05
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Winter
Andere
  • Uiensoep met herveB