Zombiesandwiches
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldKids,Picknick
Snack
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 100 g gekookte hamreepjes (DLL, zakje)
- 100 g geraspte kaas (emmentaler)
- 50 g geraspte wortelen
- 10 lange bieslooksprietjes
- 50 g mayonaise
- 10 sneden van een groot vierkant meergranenbrood
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009040300571300000
F2021022400077520000
F2010042700826000000
Reeds in je keuken
S2011010300016500000
Begin met koken
- Doe de Petit Suisse-kaasjes en de mayonaise in een slakom. Voeg de geraspte wortelen toe, de geraspte kaas en de hamreepjes. Meng goed.
- Verwijder de korsten van het brood (met de schaar, da’s makkelijker). Smeer een dikke laag van het mengsel op 5 sneden brood. Leg er de andere sneden op en druk een beetje. Snij de boterhammen in twee.
- Knip, met de schaar, de hoeken van de sandwiches weg zodat je kisten bekomt.
- Versier elke sandwich met een kruis van bieslooksprietjes en serveer de sandwiches koel.
Kooktip
- Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
- Met wat ketchup kan je er bloederige sandwiches van maken …
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1110; energie (kCal): 266; vetten (g): 13,2; verzadigde vetten (g): 3,3; koolhydraten (g): 22,6; suikers (g): 2,9; vezels (g): 3,2; eiwitten (g): 12,3; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 432,25
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Kids,Picknick
Lunch
Snack
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2009040300571300000
F2021022400077520000
F2010042700826000000
Reeds in je keuken
S2011010300016500000