Recept zoekresultatenZalmpapillot met groenten en salsa verde
Delhaize logo
  • Zalmpapillot met groenten en salsa verde
    A

Zalmpapillot met groenten en salsa verde

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Gluten vrij
Barbecue,Moederdag
Hoofdgerecht
Zalmpapillot met groenten en salsa verdeA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 zalmfilets zonder vel, elk 150 g
  • 4 el salsa verde
  • 400 g ‘wokmix’ van Thaise groenten
  • 2 e.l. olijfolie
  • bakpapier
  • peper
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Saus | Salsa | Mild
    20 cl
    17,45 €/l
    €3,49
    S2022061300631590000
  • Wok | Rode Paprika
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    400 gr
    6,23 €/kg
    €2,49
    F2018021400012640000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    9,18 €/l
    €4,59
    S2021060800553730000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min

    1. Neem 1 vel bakpapier per portie.
    2. Leg er een beetje groenten op. Kruid de zalm met peper en zout en leg deze op de groenten en besprenkel met olijfolie. Verdeel de rest van de groenten over de papillotjes.
    3. Sluit het bakpapier en laat er de vis gedurende 5 à 10 min in stoven op de BBQ.
    4. Open het papier en kruid met 1 el salsa verde per papillot.

    Kooktip

    Combineer met gestoomde aardappels of brood.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 605; energie (kCal): 146; vetten (g): 9,7; verzadigde vetten (g): 1,6; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 1,4; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 11,6; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 356,24
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Barbecue,Moederdag
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Zalmpapillot met groenten en salsa verde
      A

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Saus | Salsa | Mild
    20 cl
    17,45 €/l
    €3,49
    S2022061300631590000
  • Wok | Rode Paprika
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    400 gr
    6,23 €/kg
    €2,49
    F2018021400012640000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    50 cl
    9,18 €/l
    €4,59
    S2021060800553730000