Zalmpapillot met groenten en salsa verde
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Gluten vrij
Barbecue,Moederdag
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 zalmfilets zonder vel, elk 150 g
- 4 eetlepels salsa verde
- 400 g ‘wokmix’ van Thaise groenten
- 2 eetlepels olijfolie
- bakpapier
- peper
- zout
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1985042900253300000
F2009082800366530000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000
S2020012900352940000
Laad nog 2 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Neem 1 vel bakpapier per portie.
- Leg er een beetje groenten op. Kruid de zalm met peper en zout en leg deze op de groenten. Verdeel de rest van de groenten over de papillotjes.
- Sluit het bakpapier en laat er de vis gedurende 5 à 10 minuten in stoven op de BBQ.
- Open het papier en kruid met één eetlepel salsa verde per papillot.
Kooktip
Combineer met gestoomde aardappels of brood.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 605; energie (kCal): 146; vetten (g): 9,7; verzadigde vetten (g): 1,6; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 1,4; vezels (g): 1,5; eiwitten (g): 11,6; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 356,24
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Barbecue,Moederdag
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1985042900253300000
F2009082800366530000
Reeds in je keuken
S2021060800553730000
S2020012900352940000
Laad nog 2 producten