Zalmgravlax met blauwe bessen
door Line Couvreur


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g zalmfilet met vel, in één stuk
- 125 g blauwe bessen
- 1 bussel dille
- 125 g volle natuuryoghurt
- 100 g fijne kristalsuiker
- 2 kl roze peperbolletjes
- 1 kl korianderzaadjes
- 120 g grof zout uit Guérande
- afwerking naar keuze: radijzen, komkommer, jonge sla, rode ui ...
- 400 g zalmfilet met vel, in één stuk
- 125 g blauwe bessen
- 1 bussel dille
- 125 g volle natuuryoghurt
- 100 g fijne kristalsuiker
- 2 kl roze peperbolletjes
- 1 kl korianderzaadjes
- 120 g grof zout uit Guérande
- afwerking naar keuze: radijzen, komkommer, jonge sla, rode ui ...
