• Zalmgravlax met blauwe bessen
    Nutri-Score D

Zalmgravlax met blauwe bessen

door Line Couvreur
Zalmgravlax met blauwe bessenD
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 400 g zalmfilet met vel, in één stuk
  • 125 g blauwe bessen
  • 1 bussel dille
  • 125 g volle natuuryoghurt
  • 100 g fijne kristalsuiker
  • 2 kl roze peperbolletjes
  • 1 kl korianderzaadjes
  • 120 g grof zout uit Guérande
  • afwerking naar keuze: radijzen, komkommer, jonge sla, rode ui ...
  • 400 g zalmfilet met vel, in één stuk
  • 125 g blauwe bessen
  • 1 bussel dille
  • 125 g volle natuuryoghurt
  • 100 g fijne kristalsuiker
  • 2 kl roze peperbolletjes
  • 1 kl korianderzaadjes
  • 120 g grof zout uit Guérande
  • afwerking naar keuze: radijzen, komkommer, jonge sla, rode ui ...