Yoghurt, vers fruit en dadelgranola


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g fruit naar keuze: bananen, mango’s, passievruchten, aardbeien, blauwe bessen ...
- 800 g halfvolle yoghurt Griekse stijl
- munt en amandelen voor de afwerking (optioneel)
- 5 Medjooldadels (voor de granola)
- 100 g hazelnoten (voor de granola)
- 80 g amandelen (voor de granola)
- 80 g zadenmix (voor de granola)
- 50 g pompoenpitten (voor de granola)
- 300 g havervlokken (voor de granola)
- 3 el ahornsiroop (voor de granola)
- 4 el kokosolie (voor de granola)
- 1/2 kl kaneelpoeder (optioneel) (voor de granola)
- 600 g fruit naar keuze: bananen, mango’s, passievruchten, aardbeien, blauwe bessen ...
- 800 g halfvolle yoghurt Griekse stijl
- munt en amandelen voor de afwerking (optioneel)
- 5 Medjooldadels (voor de granola)
- 100 g hazelnoten (voor de granola)
- 80 g amandelen (voor de granola)
- 80 g zadenmix (voor de granola)
- 50 g pompoenpitten (voor de granola)
- 300 g havervlokken (voor de granola)
- 3 el ahornsiroop (voor de granola)
- 4 el kokosolie (voor de granola)
- 1/2 kl kaneelpoeder (optioneel) (voor de granola)