Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Vollenbak zeewolf met spinaziepuree in 30 minuten
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Vollenbak zeewolf met spinaziepuree in 30 minuten
Vollenbak zeewolf met spinaziepuree in 30 minuten
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
800 g
zeewolffilets
1 kg
bloemige aardappelen
400 g
Delhaize jonge spinazieblaadjes
4 el
olijfolie
nootmuskaat
peper
3
eieren (voor de mousselinesaus)
250 g
Carlsbourg le beurre des Chefs geklaarde boter (voor de mousselinesaus)
200 ml
Delhaize light room (voor de mousselinesaus)
2
eierdopjes droge witte wijn (voor de mousselinesaus)
sap van een ½ citroen (voor de mousselinesaus)
cayennepeper (voor de mousselinesaus)
zout (voor de mousselinesaus)
800 g
zeewolffilets
1 kg
bloemige aardappelen
400 g
Delhaize jonge spinazieblaadjes
4 el
olijfolie
nootmuskaat
peper
3
eieren (voor de mousselinesaus)
250 g
Carlsbourg le beurre des Chefs geklaarde boter (voor de mousselinesaus)
200 ml
Delhaize light room (voor de mousselinesaus)
2
eierdopjes droge witte wijn (voor de mousselinesaus)
sap van een ½ citroen (voor de mousselinesaus)
cayennepeper (voor de mousselinesaus)
zout (voor de mousselinesaus)