Recept zoekresultatenVollenbak zeewolf met spinaziepuree in 30 minuten
Recept zoekresultatenVollenbak zeewolf met spinaziepuree in 30 minuten
Delhaize logo
  • Vollenbak zeewolf met spinaziepuree in 30 minuten
    Nutri-Score C

Vollenbak zeewolf met spinaziepuree in 30 minuten

Vollenbak zeewolf met spinaziepuree in 30 minutenC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 800 g zeewolffilets
  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 400 g Delhaize jonge spinazieblaadjes
  • 4 el olijfolie
  • nootmuskaat
  • peper
  • 3 eieren (voor de mousselinesaus)
  • 250 g Carlsbourg le beurre des Chefs geklaarde boter (voor de mousselinesaus)
  • 200 ml Delhaize light room (voor de mousselinesaus)
  • 2 eierdopjes droge witte wijn (voor de mousselinesaus)
  • sap van een ½ citroen (voor de mousselinesaus)
  • cayennepeper (voor de mousselinesaus)
  • zout (voor de mousselinesaus)
  • 800 g zeewolffilets
  • 1 kg bloemige aardappelen
  • 400 g Delhaize jonge spinazieblaadjes
  • 4 el olijfolie
  • nootmuskaat
  • peper
  • 3 eieren (voor de mousselinesaus)
  • 250 g Carlsbourg le beurre des Chefs geklaarde boter (voor de mousselinesaus)
  • 200 ml Delhaize light room (voor de mousselinesaus)
  • 2 eierdopjes droge witte wijn (voor de mousselinesaus)
  • sap van een ½ citroen (voor de mousselinesaus)
  • cayennepeper (voor de mousselinesaus)
  • zout (voor de mousselinesaus)