Recept zoekresultatenVollenbak stoverij met appelmoes in 30 minuten (+ 2,5 u. sudderen)
Recept zoekresultatenVollenbak stoverij met appelmoes in 30 minuten (+ 2,5 u. sudderen)
Delhaize logo
  • Vollenbak stoverij met appelmoes in 30 minuten (+ 2,5 u. sudderen)
    Nutri-Score B

Vollenbak stoverij met appelmoes in 30 minuten (+ 2,5 u. sudderen)

Vollenbak stoverij met appelmoes in 30 minuten (+ 2,5 u. sudderen)B
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 kg rundsstoofvlees
  • 2 uien
  • 200 g gerookte spekjes Delhaize
  • 200 g Parijse champignons
  • 800 g frietaardappelen
  • 1 zakje stoofvlees kruidenmix Delhaize
  • 80 cl kalfsfond
  • 1 flesje Mc Chouffe 33 cl
  • 1 grote volkorenboterham
  • 2 el Dijon-mosterd
  • 40 g bakboter
  • 3 el olijfolie
  • 2 el roux voor bruine sauzen
  • 3 takjes tijm
  • 1 blaadje laurier
  • 2 el Provençaalse kruiden
  • peper
  • 6 appels (voor de appelmoes)
  • 30 g boter (voor de appelmoes)
  • 1 kg rundsstoofvlees
  • 2 uien
  • 200 g gerookte spekjes Delhaize
  • 200 g Parijse champignons
  • 800 g frietaardappelen
  • 1 zakje stoofvlees kruidenmix Delhaize
  • 80 cl kalfsfond
  • 1 flesje Mc Chouffe 33 cl
  • 1 grote volkorenboterham
  • 2 el Dijon-mosterd
  • 40 g bakboter
  • 3 el olijfolie
  • 2 el roux voor bruine sauzen
  • 3 takjes tijm
  • 1 blaadje laurier