Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Collect tijdelijk onbeschikbaar, geniet tijdelijk van gratis levering.Lees meer >

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om het product « Spatel nylon van het merk Delhaize » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenVolkorentoasts, noten en cottage cheese
Delhaize logo
 • Volkorentoasts, noten en cottage cheese
  A

Volkorentoasts, noten en cottage cheese

door Sofie Dumont

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Vegetarisch
Brunch,Moederdag
Ontbijt
Volkorentoasts, noten en cottage cheeseA

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
 • 1 el pecannoten
 • 1 eetlepel pistachenootjes (zonder omhulsel)
 • 1 kiwi
 • 2 sneetjes brood 'Provital' Biaform
 • 125 g cottage cheese

Begin met koken

Bereidingstijd : 5 min.

 1. Hak de pecannoten en gepelde pistachenoten grof. Schil de kiwi en snijd hem in kleine blokjes.
 2. Gril de sneetjes brood, beleg ze rijkelijk met cottage cheese en voeg de kiwiblokjes toe. Bestrooi met de pistache- en pecannoten. Dien op.

Tip: Vervang gerust de noten door geroosterde zaden en de kiwi door ander fruit naar keuze: aardbeien, bananen, appelen (rauw of met een beetje kaneel gebakken).

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 646; energie (kCal): 154; vetten (g): 7,3; verzadigde vetten (g): 1,6; koolhydraten (g): 12; suikers (g): 4,1; vezels (g): 3,5; eiwitten (g): 8,5; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 452,76
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Moederdag
Ontbijt
 • Volkorentoasts, noten en cottage cheese
  A