Recept zoekresultatenVolkorenpasta met gemarineerde tomaten, gerookte zalm en een rucolaslaatje
Recept zoekresultatenVolkorenpasta met gemarineerde tomaten, gerookte zalm en een rucolaslaatje
Delhaize logo
  • Volkorenpasta met gemarineerde tomaten, gerookte zalm en een rucolaslaatje

Volkorenpasta met gemarineerde tomaten, gerookte zalm en een rucolaslaatje

Volkorenpasta met gemarineerde tomaten, gerookte zalm en een rucolaslaatje
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 200 g gerookte zalm
  • 200 g datterinotomaten
  • 200 g rucola
  • 1 schaaltje halfgedroogde tomaten in olie
  • 1 blikje tomatenconcentraat (70 g)
  • 20 g pijnboompitten
  • 500 g volkoren penne rigate (of andere pasta)
  • 80 g Grana Padano
  • 2 dl light room (8% V.G.)
  • 2 dl room (20 of 35% V.G.)
  • 2 eetlepels walnotenolie
  • zout en peper
  • 200 g gerookte zalm
  • 200 g datterinotomaten
  • 200 g rucola
  • 1 schaaltje halfgedroogde tomaten in olie
  • 1 blikje tomatenconcentraat (70 g)
  • 20 g pijnboompitten
  • 500 g volkoren penne rigate (of andere pasta)
  • 80 g Grana Padano
  • 2 dl light room (8% V.G.)
  • 2 dl room (20 of 35% V.G.)
  • 2 eetlepels walnotenolie
  • zout en peper