
Veggie kebabs, radijzensalsa en yoghurtsaus


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g veggiegehakt Greenway
- 1 rode ui
- 1/2 bakje tuinkers
- 4 sterk gepekelde pepertjes
- 4 el gebakken uitjes
- 4 kebabbroodjes
- 2 el olijfolie
- 1/2 zakje ‘Pitta’-kruiden gamma World Delhaize
- 1 tomaat (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 1/2 komkommer (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 1/2 bussel radijzen
- 1 kleine rode ui (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 200 g Griekse yoghurt (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 3 el ciderazijn (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 1 klein teentje knoflook (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- peper en zout (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 400 g veggiegehakt Greenway
- 1 rode ui
- 1/2 bakje tuinkers
- 4 sterk gepekelde pepertjes
- 4 el gebakken uitjes
- 4 kebabbroodjes
- 2 el olijfolie
- 1/2 zakje ‘Pitta’-kruiden gamma World Delhaize
- 1 tomaat (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 1/2 komkommer (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 1/2 bussel radijzen
- 1 kleine rode ui (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 200 g Griekse yoghurt (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 3 el ciderazijn (voor de salsa en de yoghurtsaus)
- 1 klein teentje knoflook (voor de salsa en de yoghurtsaus)