Veggie bloemkool salade met citrus en specerijen
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bio bloemkool
- 3 sinaasappelen
- 50 g cashewnoten
- 2 el honing
- 40 g boter
- 1 afgestreken kl ‘Chinese 5 kruiden’
- peper
- 1/2 citroen (voor de yoghurtsaus)
- 250 g yoghurt natuur (voor de yoghurtsaus)
- peper en zout (voor de yoghurtsaus)
- 1 klein teentje knoflook
- 1 bio bloemkool
- 3 sinaasappelen
- 50 g cashewnoten
- 2 el honing
- 40 g boter
- 1 afgestreken kl ‘Chinese 5 kruiden’
- peper
- 1/2 citroen (voor de yoghurtsaus)
- 250 g yoghurt natuur (voor de yoghurtsaus)
- peper en zout (voor de yoghurtsaus)
- 1 klein teentje knoflook