Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Babycorner
Vaderdag
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Veggie barbecue
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Veggie barbecue
Veggie barbecue
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
1 schaaltje
‘Sweet potato tahini dip’ Canapé (200 g)
4 el
olijfolie
1 schaaltje
Nocellara-olijven met citroenzeste (150 g) (voor de tabouleh met olijven)
1 pak
‘Bulgur Wheat Tabouleh’ Al’fez (150 g) (voor de tabouleh met olijven)
1 el
olijfolie (voor de tabouleh met olijven)
1 bussel
bladpeterselie (voor de tabouleh met olijven)
1 bussel
koriander (voor de tabouleh met olijven)
1 bussel
munt (voor de tabouleh met olijven)
1 bussel
radijzen (voor de relish met radijzen)
1 el
kristalsuiker (voor de relish met radijzen)
4 el
azijn ‘Cristal’ La Main Bleue (voor de relish met radijzen)
1 teentje
knoflook (voor de relish met radijzen)
1 bussel
groene asperges (voor de gegrilde aspergesalade)
1 schaaltje
gegrilde artisjokken (125 g) (voor de gegrilde aspergesalade)
1 schaaltje
minipaprika’s met roomkaas (100 g) (voor de gegrilde aspergesalade)
1 el
el olijfolie (voor de gegrilde aspergesalade)
6
Greenway balletjesbrochettes
10
Greenway merguez
2
gemarineerde filets Veggie
2
naanbroden (natuur of knoflook & koriander)
1
limoen (voor de tabouleh met olijven)
1
komkommer (voor de relish met radijzen)
peper en zout (voor de relish met radijzen)
peper en zout (voor de gegrilde aspergesalade)
1 schaaltje
‘Sweet potato tahini dip’ Canapé (200 g)
4 el
olijfolie
1 schaaltje
Nocellara-olijven met citroenzeste (150 g) (voor de tabouleh met olijven)
1 pak
‘Bulgur Wheat Tabouleh’ Al’fez (150 g) (voor de tabouleh met olijven)
1 el
olijfolie (voor de tabouleh met olijven)
1 bussel
bladpeterselie (voor de tabouleh met olijven)
1 bussel
koriander (voor de tabouleh met olijven)
1 bussel
munt (voor de tabouleh met olijven)
1 bussel
radijzen (voor de relish met radijzen)
1 el
kristalsuiker (voor de relish met radijzen)
4 el
azijn ‘Cristal’ La Main Bleue (voor de relish met radijzen)
1 teentje
knoflook (voor de relish met radijzen)
1 bussel
groene asperges (voor de gegrilde aspergesalade)
1 schaaltje
gegrilde artisjokken (125 g) (voor de gegrilde aspergesalade)
1 schaaltje
minipaprika’s met roomkaas (100 g) (voor de gegrilde aspergesalade)
Toon meer