Recept zoekresultatenVeggie barbecue
Recept zoekresultatenVeggie barbecue
Delhaize logo
C

Veggie barbecue

Veggie barbecueC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 schaaltje ‘Sweet potato tahini dip’ Canapé (200 g)
  • 4 el olijfolie
  • 1 schaaltje Nocellara-olijven met citroenzeste (150 g) (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 pak ‘Bulgur Wheat Tabouleh’ Al’fez (150 g) (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 el olijfolie (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 bussel bladpeterselie (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 bussel koriander (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 bussel munt (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 bussel radijzen (voor de relish met radijzen)
  • 1 el kristalsuiker (voor de relish met radijzen)
  • 4 el azijn ‘Cristal’ La Main Bleue (voor de relish met radijzen)
  • 1 teentje knoflook (voor de relish met radijzen)
  • 1 bussel groene asperges (voor de gegrilde aspergesalade)
  • 1 schaaltje gegrilde artisjokken (125 g) (voor de gegrilde aspergesalade)
  • 1 schaaltje minipaprika’s met roomkaas (100 g) (voor de gegrilde aspergesalade)
  • 1 el el olijfolie (voor de gegrilde aspergesalade)
  • 6 Greenway balletjesbrochettes
  • 10 Greenway merguez
  • 2 gemarineerde filets Veggie
  • 2 naanbroden (natuur of knoflook & koriander)
  • 1 limoen (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 komkommer (voor de relish met radijzen)
  • peper en zout (voor de relish met radijzen)
  • peper en zout (voor de gegrilde aspergesalade)
  • 1 schaaltje ‘Sweet potato tahini dip’ Canapé (200 g)
  • 4 el olijfolie
  • 1 schaaltje Nocellara-olijven met citroenzeste (150 g) (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 pak ‘Bulgur Wheat Tabouleh’ Al’fez (150 g) (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 el olijfolie (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 bussel bladpeterselie (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 bussel koriander (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 bussel munt (voor de tabouleh met olijven)
  • 1 bussel radijzen (voor de relish met radijzen)
  • 1 el kristalsuiker (voor de relish met radijzen)
  • 4 el azijn ‘Cristal’ La Main Bleue (voor de relish met radijzen)
  • 1 teentje knoflook (voor de relish met radijzen)
  • 1 bussel groene asperges (voor de gegrilde aspergesalade)
  • 1 schaaltje gegrilde artisjokken (125 g) (voor de gegrilde aspergesalade)
  • 1 schaaltje minipaprika’s met roomkaas (100 g) (voor de gegrilde aspergesalade)