Vegan chocomousse met gember en kokos


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g kikkererwtenvocht (uit 1 blik kikkererwten van 400 g)
- 200 g pure chocolade ‘Extra dark 70%’ Delicata'
- 16,5 cl kokoscrème Blue Elephant (1 blik)
- 50 g kristalsuiker
- 4 cm gember
- 1 snuifje fleur de sel
- 150 g kikkererwtenvocht (uit 1 blik kikkererwten van 400 g)
- 200 g pure chocolade ‘Extra dark 70%’ Delicata'
- 16,5 cl kokoscrème Blue Elephant (1 blik)
- 50 g kristalsuiker
- 4 cm gember
- 1 snuifje fleur de sel