Varkensgebraad met appels en Luikse siroop


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 varkensfiletgebraad van 1 kg
- 2 uien
- 2 rode uien
- 4 grote verse teentjes knoflook
- 4 appelen
- 3 takjes salie
- 4 takjes tijm
- 1 blaadje laurier
- 1 el olijfolie
- 5 cm gember (voor de marinade)
- 1 dl blanke kalfsfond Fundo (voor de marinade)
- 2 el ciderazijn (voor de marinade)
- 130 g Luikse siroop (voor de marinade)
- 1 bolle el mosterd op oude wijze (voor de marinade)
- peper en zout (voor de marinade)
- 1 varkensfiletgebraad van 1 kg
- 2 uien
- 2 rode uien
- 4 grote verse teentjes knoflook
- 4 appelen
- 3 takjes salie
- 4 takjes tijm
- 1 blaadje laurier
- 1 el olijfolie
- 5 cm gember (voor de marinade)
- 1 dl blanke kalfsfond Fundo (voor de marinade)
- 2 el ciderazijn (voor de marinade)
- 130 g Luikse siroop (voor de marinade)
- 1 bolle el mosterd op oude wijze (voor de marinade)
- peper en zout (voor de marinade)