Recept zoekresultatenTortilla’s met rundvlees en guacamole
Delhaize logo
  • Tortilla’s met rundvlees en guacamole
    A
Tortilla’s met rundvlees en guacamoleA

Tortilla’s met rundvlees en guacamole

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 c à s afgestreken koffielepel komijn
  • chilipoeder
  • 2 el fijngehakte koriander
  • 600 g minuutsteak
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 c à s afgestreken koffielepel komijn
  • chilipoeder
  • 2 el fijngehakte koriander
  • 600 g minuutsteak
  • 4 e.l. olijfolie

Begin met koken

1
Meng de olie, het chilipoeder en de komijn in een schaal. Voeg de in fijne reepjes gesneden steaks toe, meng en zet opzij.
2
Ontpit 4 tomaten en snij ze in grote blokjes. Snij de Romeinse sla in sliertjes. Zet opzij.
3
Prak het vruchtvlees van de avocado’s met het sap van 1 of 2 limoenen (afhankelijk van je eigen smaak) met behulp van een vork. Voeg de heel fijngesnipperde ui toe, de koriander en 1 ontpitte en in heel kleine blokjes gesneden tomaat. Meng en breng op smaak met peper en zout.
4
Bak het vlees bruin in een wok of grote braadpan op hoog vuur, breng op smaak met peper en zout.
5
Verwarm de tortilla’s tussen 2 borden in de microgolfoven.
6
Serveer alle ingrediënten apart, zodat elkeen zijn tortilla naar eigen smaak kan samenstellen.
1
Meng de olie, het chilipoeder en de komijn in een schaal. Voeg de in fijne reepjes gesneden steaks toe, meng en zet opzij.
2
Ontpit 4 tomaten en snij ze in grote blokjes. Snij de Romeinse sla in sliertjes. Zet opzij.
3
Prak het vruchtvlees van de avocado’s met het sap van 1 of 2 limoenen (afhankelijk van je eigen smaak) met behulp van een vork. Voeg de heel fijngesnipperde ui toe, de koriander en 1 ontpitte en in heel kleine blokjes gesneden tomaat. Meng en breng op smaak met peper en zout.
4
Bak het vlees bruin in een wok of grote braadpan op hoog vuur, breng op smaak met peper en zout.
5
Verwarm de tortilla’s tussen 2 borden in de microgolfoven.
6
Serveer alle ingrediënten apart, zodat elkeen zijn tortilla naar eigen smaak kan samenstellen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 641; energie (kCal): 154; vetten (g): 9,4; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 10,3; suikers (g): 2,6; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 972,05
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 641; energie (kCal): 154; vetten (g): 9,4; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 10,3; suikers (g): 2,6; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 972,05
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Zuid-Amerikaans
Lactose vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Koriander | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Koriander | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

50 cl

€6,55

Totaal:
€1,65