Tortellini met prosciutto crudo in ‘sauce vierge’
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g tortellini van Bertagni
- 560 g half-gedroogde tomaten in olie
- 8 teentjes in olie gemarineerde look
- 150 g groene olijven, ontpit
- 70 g kappertjes
- 200 g pijnboompitten
- 40 g geraspte parmezaan
- 2 bosjes basilicum
- 500 g tortellini van Bertagni
- 560 g half-gedroogde tomaten in olie
- 8 teentjes in olie gemarineerde look
- 150 g groene olijven, ontpit
- 70 g kappertjes
- 200 g pijnboompitten
- 40 g geraspte parmezaan
- 2 bosjes basilicum