1
Snijd de wortelen in kleine blokjes, hak de ui en pers de teentjes knoflook. Fruit alles in een stoofpan, met de olijfolie en de tijm. Zet het deksel op de pan en laat 5 min op een zacht vuurtje stoven. Voeg de tomatenblokjes toe, 4 el balsamicoazijn, de suiker en de 2 verkruimelde Finesse Knorr vetarme groentebouillonblokjes. Breng aan de kook en laat zachtjes sudderen.
2
Bak intussen de pancetta in een grote braadpan, zonder toevoeging van vetstof. Begin op een laag vuurtje en verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Haal de pancetta met een schuimspaan uit de pan en fruit het rundsgehakt in het vrijgekomen braadvet in dezelfde pan. Roer het gehakt goed los met een spatel en schep het vlees in de stoofpan met de saus, zodra het mooi goudbruin is. Voeg ook de pancetta toe en laat op een zacht vuurtje pruttelen.
3
Breng een kookpot water aan de kook met het Finesse Knorr ‘Pasta en rijst’ bouillonblokje. Dompel er de Knorr tomatenspaghetti in en reken 9 min kooktijd.
4
Breng de saus eventueel op smaak met 1 el balsamicoazijn en voeg het gehakte basilicum toe. Overgiet de goed uitgelekte pasta met de saus en werk af met geraspte parmigiano of parmigianoschilfers.
1
Snijd de wortelen in kleine blokjes, hak de ui en pers de teentjes knoflook. Fruit alles in een stoofpan, met de olijfolie en de tijm. Zet het deksel op de pan en laat 5 min op een zacht vuurtje stoven. Voeg de tomatenblokjes toe, 4 el balsamicoazijn, de suiker en de 2 verkruimelde Finesse Knorr vetarme groentebouillonblokjes. Breng aan de kook en laat zachtjes sudderen.
2
Bak intussen de pancetta in een grote braadpan, zonder toevoeging van vetstof. Begin op een laag vuurtje en verhoog het vuur zodra het vet begint te smelten. Haal de pancetta met een schuimspaan uit de pan en fruit het rundsgehakt in het vrijgekomen braadvet in dezelfde pan. Roer het gehakt goed los met een spatel en schep het vlees in de stoofpan met de saus, zodra het mooi goudbruin is. Voeg ook de pancetta toe en laat op een zacht vuurtje pruttelen.
3
Breng een kookpot water aan de kook met het Finesse Knorr ‘Pasta en rijst’ bouillonblokje. Dompel er de Knorr tomatenspaghetti in en reken 9 min kooktijd.
4
Breng de saus eventueel op smaak met 1 el balsamicoazijn en voeg het gehakte basilicum toe. Overgiet de goed uitgelekte pasta met de saus en werk af met geraspte parmigiano of parmigianoschilfers.