Recept zoekresultatenToasts met kippenlever en framboos
Delhaize logo
  • Toasts met kippenlever en framboos
    A
Toasts met kippenlever en framboosA

Toasts met kippenlever en framboos

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 250 g frambozen
  • 400 g kippenlevers
  • 4 dikke sneden meergranenbrood
  • 2 el wijnazijn met frambozensap taste of inspirations
  • 1 el honing
  • verse basilicum
  • 40 g boter
  • peper
  • 250 g frambozen
  • 400 g kippenlevers
  • 4 dikke sneden meergranenbrood
  • 2 el wijnazijn met frambozensap taste of inspirations
  • 1 el honing
  • verse basilicum
  • 40 g boter
  • peper

Begin met koken

: 15 min
1
Snijd het vet van de levertjes en bak ze in 20 g hete boter.
2
Karamelliseer even met de honing en blus met de frambozenazijn.
3
Kruid bij met peper en zout naar smaak.
4
Verwijder de korsten van het brood en bak de sneden brood in de pan met de rest van de boter.
5
Plet de helft van de frambozen fijn met een vork.
6
Verdeel de levertjes over de sneden brood en lepel er de geplette frambozen naast. Werk af met de overige frambozen.
1
Snijd het vet van de levertjes en bak ze in 20 g hete boter.
2
Karamelliseer even met de honing en blus met de frambozenazijn.
3
Kruid bij met peper en zout naar smaak.
4
Verwijder de korsten van het brood en bak de sneden brood in de pan met de rest van de boter.
5
Plet de helft van de frambozen fijn met een vork.
6
Verdeel de levertjes over de sneden brood en lepel er de geplette frambozen naast. Werk af met de overige frambozen.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 581; energie (kCal): 139; vetten (g): 6,2; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 8,3; suikers (g): 2,9; vezels (g): 2,9; eiwitten (g): 10,5; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 296,35
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 581; energie (kCal): 139; vetten (g): 6,2; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 8,3; suikers (g): 2,9; vezels (g): 2,9; eiwitten (g): 10,5; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 296,35
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Eindejaar
Diner
Lente,Zomer
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Frambozen

Delhaize

Frambozen

2 × 125 gr

€5,98

Brood | Toast | Volkoren

Delhaize

Brood | Toast | Volkoren

250 gr

€0,99

Azijn | Appel-Honing

Taste of Inspirations

Azijn | Appel-Honing

25 cl

€1,99

Honing | Bio

Delhaize

Honing | Bio

340 gr

Bio

€2,65

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Reeds in je keuken

Boter | Gezouten

Paysan Breton

Boter | Gezouten

125 gr

€2,39

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€13,26