Thaise salade met scampi en pindasaus


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g gekookte en gepelde bioscampi
- 50 g geroosterde en gezouten pindanoten
- 2 el olijfolie
- 1 bussel koriander
- 1 bussel Thaise basilicum
- 100 g geroosterde en gezouten pindanoten
- 4 el agavesiroop (voor de saus)
- 4 el sojasaus ‘Tamari’ Saitaku (voor de saus)
- 1 kl geroosterde sesamolie voor wok (voor de saus)
- 4 stengelen citroengras (voor de saus)
- 5 cm gember (voor de saus)
- 1/4 rode kool
- 4 grote wortelen
- 1/2 bosje lente-ui
- 1 ananas
- 3 biolimoenen (voor de saus)
- 1 sinaasappel (voor de saus)
- 1/2 rode peper (voor de saus)
- 200 g gekookte en gepelde bioscampi
- 50 g geroosterde en gezouten pindanoten
- 2 el olijfolie
- 1 bussel koriander
- 1 bussel Thaise basilicum
- 100 g geroosterde en gezouten pindanoten
- 4 el agavesiroop (voor de saus)
- 4 el sojasaus ‘Tamari’ Saitaku (voor de saus)
- 1 kl geroosterde sesamolie voor wok (voor de saus)
- 4 stengelen citroengras (voor de saus)
- 5 cm gember (voor de saus)
- 1/4 rode kool
- 4 grote wortelen
- 1/2 bosje lente-ui
- 1 ananas