Thaise noedels met zeevruchten
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldLactose vrij
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 3 el sojasaus
- 350 g Thaise wokgroenten
- 4 eetlepels Thaise wokolie
- 800 g zeevruchtencocktail
- 1/2 bosje Thaïse basilicum
- 250 g brede rijstnoedels
- 100 g gerookte spekblokjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2004112500122080000
F2009011200296810000
S2015011900123500000
F2004061600524000000
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Breng water in een kookpot aan de kook. Neem van het vuur, strooi er de noedels in, dek af en laat 5 min. staan. Giet de noedels af en spoel ze onder koud water.
- Verwarm ondertussen 1 eetlepel Thaise olie in een wok en bak er de spekblokjes in aan. Voeg, wanneer ze bruin gebakken zijn, de rest van de olie toe en de groenten, wok 2 min. op vrij hoog vuur.
- Voeg de zeevruchten toe, de noedels en de sojasaus. Laat nog 2 min. bakken, nog altijd op vrij hoog vuur.
- Bestrooi met grofgehakt Thais basilicum en serveer meteen.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 522; energie (kCal): 124; vetten (g): 3,9; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 15,1; suikers (g): 1,9; vezels (g): 0,7; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 615,04
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Lactose vrij
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2004112500122080000
F2009011200296810000
S2015011900123500000
F2004061600524000000