Recept zoekresultatenTagliatelle alla carbonara
Delhaize logo
  • Tagliatelle alla carbonara
    B
Tagliatelle alla carbonaraB

Tagliatelle alla carbonara

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 eieren
  • 2 el geraspte parmezaan
  • 1 teentje knoflook
  • Muskaatnoot
  • 1 el olijfolie
  • 400 g tagliatelle
  • 200 g spekreepjes
  • 25 cl aangelengde verse room
  • 2 eieren
  • 2 el geraspte parmezaan
  • 1 teentje knoflook
  • Muskaatnoot
  • 1 el olijfolie
  • 400 g tagliatelle
  • 200 g spekreepjes
  • 25 cl aangelengde verse room

Begin met koken

1
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant. Bak ondertussen de spekblokjes bruin in een pan met olijfolie.
2
Maak een omelet van de hele eieren, de room, de geperste knoflook (facultatief), 1 eetlepel parmezaan, zout en peper. Verwarm de saus op een zacht vuurtje, maar laat hem vooral niet koken.
3
Als de pasta "al dente" is, laat hem dan goed uitlekken, doe hem terug in de kookpan. Meng de pasta snel met de spekblokjes, de rest van de parmezaan en de saus. Dien onmiddellijk op.
1
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing van de fabrikant. Bak ondertussen de spekblokjes bruin in een pan met olijfolie.
2
Maak een omelet van de hele eieren, de room, de geperste knoflook (facultatief), 1 eetlepel parmezaan, zout en peper. Verwarm de saus op een zacht vuurtje, maar laat hem vooral niet koken.
3
Als de pasta "al dente" is, laat hem dan goed uitlekken, doe hem terug in de kookpan. Meng de pasta snel met de spekblokjes, de rest van de parmezaan en de saus. Dien onmiddellijk op.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 585; energie (kCal): 139; vetten (g): 5,8; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 14,5; suikers (g): 1,1; vezels (g): 0,6; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 554,33
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 585; energie (kCal): 139; vetten (g): 5,8; verzadigde vetten (g): 2,4; koolhydraten (g): 14,5; suikers (g): 1,1; vezels (g): 0,6; eiwitten (g): 7,4; zout (g): 0,4. Energie (kcal/portie): 554,33
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Kruiden | Nootmuskaat | Gemalen

365

Kruiden | Nootmuskaat | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,19

Pasta | Tagliatelle

De Cecco

Pasta | Tagliatelle

500 gr

€4,25

Spekreepjes | Natuur

Herta

Spekreepjes | Natuur

2 x 100 gr

€2,85

Room | 20% V.G.

Delhaize

Room | 20% V.G.

25 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,95

Reeds in je keuken

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
€13,92

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.