Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenTagliata van secreto iberico met gegrilde groenten
Delhaize logo
  • Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten
Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 schaaltjes secreto iberico (2 x ± 280 g)
  • 2 kleine biocourgettes
  • 1 bussel groene asperges
  • 1 schaaltje pijnboompitten (90 g)
  • 1 dl olijfolie
  • 4 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 1 bosje basilicum Pistou
  • Kruidenmix ‘Chili Explosion’ Santa Maria (molen)
  • 2 schaaltjes secreto iberico (2 x ± 280 g)
  • 2 kleine biocourgettes
  • 1 bussel groene asperges
  • 1 schaaltje pijnboompitten (90 g)
  • 1 dl olijfolie
  • 4 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 1 bosje basilicum Pistou
  • Kruidenmix ‘Chili Explosion’ Santa Maria (molen)

Begin met koken

: 30 min
1
Haal het vlees uit de verpakking en laat het op kamertemperatuur rusten.
2
Maak de salsa: mix de basilicum samen met 1 dl olie, 1 teentje knoflook, 80g pijnboompitten en peper en zout in de blender fijn.
3
Warm een grote grillpan op een hoog vuur op.
4
Snijd de courgettes in lange plakjes. Leg ze in een grote schaal met de asperges. Besprenkel de groenten met 3 el olijfolie, gehakte rozemarijn en een geperst teentje knoflook. Kruid met zout en met enkele draaien van de 'chili explosion'-molen. Meng goed alles goed en gril de groenten (in meerdere keren). Houd ze warm.
5
Bestrijk de secreto iberico lichtjes met olie, breng op smaak en gril 2 à 3 min aan elke kant. Voeg de rest van de pijnboompitten toe en gril ze lichtjes.<br>
6
Snijd het vlees in sneetjes en dien het op met de gegrilde groenten. Bestrooi met pijnboompitten en overgiet met een beetje saus. smakelijk!
1
Haal het vlees uit de verpakking en laat het op kamertemperatuur rusten.
2
Maak de salsa: mix de basilicum samen met 1 dl olie, 1 teentje knoflook, 80g pijnboompitten en peper en zout in de blender fijn.
3
Warm een grote grillpan op een hoog vuur op.
4
Snijd de courgettes in lange plakjes. Leg ze in een grote schaal met de asperges. Besprenkel de groenten met 3 el olijfolie, gehakte rozemarijn en een geperst teentje knoflook. Kruid met zout en met enkele draaien van de 'chili explosion'-molen. Meng goed alles goed en gril de groenten (in meerdere keren). Houd ze warm.
5
Bestrijk de secreto iberico lichtjes met olie, breng op smaak en gril 2 à 3 min aan elke kant. Voeg de rest van de pijnboompitten toe en gril ze lichtjes.<br>
6
Snijd het vlees in sneetjes en dien het op met de gegrilde groenten. Bestrooi met pijnboompitten en overgiet met een beetje saus. smakelijk!
Nutritionele informatie
Energie: 675 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Diner,Lunch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spiering | Varken

Delhaize

Spiering | Varken

+/- 180 gr

+/-€1,74

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€0,99

Asperges | Groen-Mini

Delhaize

Asperges | Groen-Mini

110 gr

€4,49

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,49

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,79

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Mais | Notenmix

Delhaize

Mais | Notenmix

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
+/-€19,03

Deze recepten kan je ook leuk vinden