Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 schaaltjes secreto iberico (2 x ± 280 g)
- 2 kleine biocourgettes
- 1 bussel groene asperges
- 1 schaaltje pijnboompitten (90 g)
- 1 dl olijfolie
- 4 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn
- 1 bosje basilicum Pistou
- Kruidenmix ‘Chili Explosion’ Santa Maria (molen)
- 2 schaaltjes secreto iberico (2 x ± 280 g)
- 2 kleine biocourgettes
- 1 bussel groene asperges
- 1 schaaltje pijnboompitten (90 g)
- 1 dl olijfolie
- 4 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn
- 1 bosje basilicum Pistou
- Kruidenmix ‘Chili Explosion’ Santa Maria (molen)