Recept zoekresultatenTagliata van secreto iberico met gegrilde groenten
Delhaize logo
  • Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 schaaltjes secreto iberico (2 x ± 280 g)
  • 2 kleine biocourgettes
  • 1 bussel groene asperges
  • 1 schaaltje pijnboompitten (90 g)
  • 1 dl olijfolie
  • 4 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 1 bosje basilicum Pistou
  • Kruidenmix ‘Chili Explosion’ Santa Maria (molen)
  • 2 schaaltjes secreto iberico (2 x ± 280 g)
  • 2 kleine biocourgettes
  • 1 bussel groene asperges
  • 1 schaaltje pijnboompitten (90 g)
  • 1 dl olijfolie
  • 4 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 1 bosje basilicum Pistou
  • Kruidenmix ‘Chili Explosion’ Santa Maria (molen)

Begin met koken

: 30 min
1
Haal het vlees uit de verpakking en laat het op kamertemperatuur rusten.
2
Maak de salsa: mix de basilicum samen met 1 dl olie, 1 teentje knoflook, 80g pijnboompitten en peper en zout in de blender fijn.
3
Warm een grote grillpan op een hoog vuur op.
4
Snijd de courgettes in lange plakjes. Leg ze in een grote schaal met de asperges. Besprenkel de groenten met 3 el olijfolie, gehakte rozemarijn en een geperst teentje knoflook. Kruid met zout en met enkele draaien van de 'chili explosion'-molen. Meng goed alles goed en gril de groenten (in meerdere keren). Houd ze warm.
5
Bestrijk de secreto iberico lichtjes met olie, breng op smaak en gril 2 à 3 min aan elke kant. Voeg de rest van de pijnboompitten toe en gril ze lichtjes.<br>
6
Snijd het vlees in sneetjes en dien het op met de gegrilde groenten. Bestrooi met pijnboompitten en overgiet met een beetje saus. smakelijk!
1
Haal het vlees uit de verpakking en laat het op kamertemperatuur rusten.
2
Maak de salsa: mix de basilicum samen met 1 dl olie, 1 teentje knoflook, 80g pijnboompitten en peper en zout in de blender fijn.
3
Warm een grote grillpan op een hoog vuur op.
4
Snijd de courgettes in lange plakjes. Leg ze in een grote schaal met de asperges. Besprenkel de groenten met 3 el olijfolie, gehakte rozemarijn en een geperst teentje knoflook. Kruid met zout en met enkele draaien van de 'chili explosion'-molen. Meng goed alles goed en gril de groenten (in meerdere keren). Houd ze warm.
5
Bestrijk de secreto iberico lichtjes met olie, breng op smaak en gril 2 à 3 min aan elke kant. Voeg de rest van de pijnboompitten toe en gril ze lichtjes.<br>
6
Snijd het vlees in sneetjes en dien het op met de gegrilde groenten. Bestrooi met pijnboompitten en overgiet met een beetje saus. smakelijk!
Nutritionele informatie
Energie: 675 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Diner,Lunch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Ardens gebraad | Sneden
Delhaize Ardens gebraad | Sneden
+/- 210 gr
+/-€
2
99
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
0
99
Groene asperges | Mini
Delhaize Groene asperges | Mini
110 gr
3
99
Pijnboompitten
Delhaize Pijnboompitten
90 gr
6
39
Look | Netje | Bio
Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr
Bio
    1
    29
    Rozemarijn | Verpakt
    Delhaize Rozemarijn | Verpakt
    20 gr
    1
    55
    Basilicum | Verpakt
    Delhaize Basilicum | Verpakt
    20 gr
    1
    55
    Mais | Notenmix
    Delhaize Mais | Notenmix
    200 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    29

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    • little-lione.external.82792960.svg
    4
    99
    Totaal:
    +/-€21,04

    Deze recepten kan je ook leuk vinden