Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenTagliata van secreto iberico met gegrilde groenten
Delhaize logo
  • Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Hoofdgerecht
Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 schaaltjes secreto iberico (2 x ± 280 g)
  • 2 kleine biocourgettes
  • 1 bussel groene asperges
  • 1 schaaltje pijnboompitten (90 g)
  • 1 dl olijfolie
  • 4 el olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes verse rozemarijn
  • 1 bosje basilicum Pistou
  • Kruidenmix ‘Chili Explosion’ Santa Maria (molen)

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spiering | Varken

Delhaize

Spiering | Varken

+/- 180 gr

+/-€1,74

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€1,29

Asperges | Groen-Mini

Delhaize

Asperges | Groen-Mini

110 gr

€4,99

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,49

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Kruiden | Basilicum

Euroma

Kruiden | Basilicum

9 gr

€2,75

Mais | Notenmix

Delhaize

Mais | Notenmix

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
+/-€21,33

Begin met koken

Bereidingstijd: 30 min

  1. Haal het vlees uit de verpakking en laat het op kamertemperatuur rusten.
  2. Maak de salsa: mix de basilicum samen met 1 dl olie, 1 teentje knoflook, 80g pijnboompitten en peper en zout in de blender fijn.
  3. Warm een grote grillpan op een hoog vuur op.
  4. Snijd de courgettes in lange plakjes. Leg ze in een grote schaal met de asperges. Besprenkel de groenten met 3 el olijfolie, gehakte rozemarijn en een geperst teentje knoflook. Kruid met zout en met enkele draaien van de 'chili explosion'-molen. Meng goed alles goed en gril de groenten (in meerdere keren). Houd ze warm.
  5. Bestrijk de secreto iberico lichtjes met olie, breng op smaak en gril 2 à 3 min aan elke kant. Voeg de rest van de pijnboompitten toe en gril ze lichtjes.
  6. Snijd het vlees in sneetjes en dien het op met de gegrilde groenten. Bestrooi met pijnboompitten en overgiet met een beetje saus. smakelijk!

Kooktip

  • Gegrilde asperges blijven heelkrokant. Je kunt ze naar smaakeerst enkele minuten stomen.
Nutritionele informatie
Energie: 675 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Gluten vrij
Diner,Lunch
Hoofdgerecht
  • Tagliata van secreto iberico met gegrilde groenten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Spiering | Varken

Delhaize

Spiering | Varken

+/- 180 gr

+/-€1,74

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€1,29

Asperges | Groen-Mini

Delhaize

Asperges | Groen-Mini

110 gr

€4,99

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

150 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€4,49

Lookbol | Netje

Delhaize

Lookbol | Netje

75 gr

€1,69

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Kruiden | Basilicum

Euroma

Kruiden | Basilicum

9 gr

€2,75

Mais | Notenmix

Delhaize

Mais | Notenmix

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,49

Totaal:
+/-€21,33

Deze recepten kan je ook leuk vinden