Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Babycorner
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus
Recept zoekresultaten
Recept zoekresultaten
Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus
Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
Aamelden / registreren
3
lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g)
1
biobutternut
1 el
olijfolie
150 g
boter
2 bokalen
kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl)
2 bokalen
runderfond Fundo (2 x 2 dl)
30 g
geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
50 g
carpaccio van zomertruffels Taste Of Inspirations
50 g
rucola
50 g
parmigiano
3
lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g)
1
biobutternut
1 el
olijfolie
150 g
boter
2 bokalen
kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl)
2 bokalen
runderfond Fundo (2 x 2 dl)
30 g
geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
50 g
carpaccio van zomertruffels Taste Of Inspirations
50 g
rucola
50 g
parmigiano