Recept zoekresultatenTagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus
Recept zoekresultatenTagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus
Delhaize logo
  • Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus
    Nutri-Score B

Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsaus

Tagliata van Spaans rundvlees met truffelsausB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 3 lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g)
  • 1 biobutternut
  • 1 el olijfolie
  • 150 g boter
  • 2 bokalen kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl)
  • 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl)
  • 30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
  • 50 g carpaccio van zomertruffels Taste Of Inspirations
  • 50 g rucola
  • 50 g parmigiano
  • 3 lendenbiefstukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of Europe taste of Inspirations (± 850 g)
  • 1 biobutternut
  • 1 el olijfolie
  • 150 g boter
  • 2 bokalen kalfsfond Delhaize (2 x 1,9 dl)
  • 2 bokalen runderfond Fundo (2 x 2 dl)
  • 30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg
  • 50 g carpaccio van zomertruffels Taste Of Inspirations
  • 50 g rucola
  • 50 g parmigiano