Recept zoekresultatenStrawberry Crush mocktail
Delhaize logo
  • Strawberry Crush mocktail
    E

Strawberry Crush mocktail

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Kids,Romantisch diner
Dranken
Strawberry Crush mocktailE

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1,3 dl vers sinaas-aardbeiensap Delhaize
  • 5 aardbeien
  • 5 g frambozen

Begin met koken

  1. Giet het sap in het tumblerglas en vul aan met fijngestampt ijs, roer er de frambozen en de klein gesneden stukjes aardbei doorheen.

Kooktip

Wikkel het ijs in een handdoek en klop het fijn met een hamer.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 164; energie (kCal): 39; vetten (g): 0,2; verzadigde vetten (g): 0; koolhydraten (g): 8,1; suikers (g): 6,3; vezels (g): 1; eiwitten (g): 0,7; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 81,9
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegan
Kids,Romantisch diner
Overig
Zomer
Dranken
  • Strawberry Crush mocktail
    E