Stapeltaart met vanille en aardbeien

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 20 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 210 g tarwebloem (+ extra voor de taartvormen)
- 165 g maiszetmeel
- 375 g fijne suiker
- 1 snuifje fijn zout
- 500 g mascarpone
- 300 g Philadelphia ‘Classic’
- 60 g kristalsuiker (voor de room)
- 1 peul vanille
- 500 g aardbeien
- 100 g frambozen
- 100 g rode bessen
- 12 eieren (medium)
- boter voor de bakvorm
- 210 g tarwebloem (+ extra voor de taartvormen)
- 165 g maiszetmeel
- 375 g fijne suiker
- 1 snuifje fijn zout
- 500 g mascarpone
- 300 g Philadelphia ‘Classic’
- 60 g kristalsuiker (voor de room)
- 1 peul vanille
- 500 g aardbeien
- 100 g frambozen
- 100 g rode bessen
- 12 eieren (medium)
- boter voor de bakvorm