Stapeltaart met vanille en aardbeien
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Soubry
Zetmeel | Aardappelen
200 gr
€1,65
Delhaize
Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
€0,99
Nesquik
Cacao | Poeder | Plasticdoos
300 gr
€2,69
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.
2 × 50 cl
€9,98
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 50 cl
€4,55
Carlsbourg
Gekarnde boter | Zeezout | 81% v.g.
250 gr
€3,99
Côte d'Or
Chocolade | Pure Chocolade | Culinair
400 gr
€5,99
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Bereidingstijd: 1.15 u + 35 min kooktijd + 6 u koeltijd
Kooktip
Zo lukt je zoute karamel altijd
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Soubry
Zetmeel | Aardappelen
200 gr
€1,65
Delhaize
Suiker | Fijn | Kristal
1 kg
€0,99
Nesquik
Cacao | Poeder | Plasticdoos
300 gr
€2,69
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Room | Opklopbaar | Vol-Romig | 40% v.g.
2 × 50 cl
€9,98
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
6 x 50 cl
€4,55
Carlsbourg
Gekarnde boter | Zeezout | 81% v.g.
250 gr
€3,99
Côte d'Or
Chocolade | Pure Chocolade | Culinair
400 gr
€5,99
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55