Recept zoekresultatenSnelle vacherin in een glaasje
Delhaize logo
  • Snelle vacherin in een glaasje
    C

Snelle vacherin in een glaasje

Snelle vacherin in een glaasjeC
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 350 g rode vruchten naar keuze
  • 4 stevige bollen vanille-ijs
  • 10 cl verse room met 35% vetgehalte
  • 70 g meringues
  • 100 g frambozencoulis
  • 10 g fijne poedersuiker
  • 350 g rode vruchten naar keuze
  • 4 stevige bollen vanille-ijs
  • 10 cl verse room met 35% vetgehalte
  • 70 g meringues
  • 100 g frambozencoulis
  • 10 g fijne poedersuiker

Begin met koken

10 min.
1
Snijd indien nodig de rode vruchten in stukken (aardbeien, braambessen en grote frambozen). Hak de schuimgebakjes in grove stukken.
2
Klop de verse room tot slagroom en roer er de fijne poedersuiker onder.
3
Verdeel de meringues, de bollen ijsroom en de rode vruchten over vier glazen. Doe er de frambozencoulis en de slagroom bovenop.
4
Serveer meteen.
1
Snijd indien nodig de rode vruchten in stukken (aardbeien, braambessen en grote frambozen). Hak de schuimgebakjes in grove stukken.
2
Klop de verse room tot slagroom en roer er de fijne poedersuiker onder.
3
Verdeel de meringues, de bollen ijsroom en de rode vruchten over vier glazen. Doe er de frambozencoulis en de slagroom bovenop.
4
Serveer meteen.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 682; energie (kCal): 164; vetten (g): 7,9; verzadigde vetten (g): 4,7; koolhydraten (g): 20,7; suikers (g): 19,9; vezels (g): 2,9; eiwitten (g): 1,7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 326,03
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 682; energie (kCal): 164; vetten (g): 7,9; verzadigde vetten (g): 4,7; koolhydraten (g): 20,7; suikers (g): 19,9; vezels (g): 2,9; eiwitten (g): 1,7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 326,03
Vegetarisch
Kids
Overig
Zomer,Winter
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rode vruchten | Mix | Schaal
Delhaize Rode vruchten | Mix | Schaal
400 gr
11
99
Ijs | Vanille
Ola Ijs | Vanille
90 cl
5 zegels voor 2
  • frozen.external.af58c8a6.svg
4
99
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
09
Meringues | Wit
Hamlet Meringues | Wit
100 gr
2
39
Coulis | Framboos | 80% fruit
Ponthier Coulis | Framboos | 80% fruit
250 gr
5
99
Bloemsuiker
Tienen-Tirlemont Bloemsuiker
250 gr
0
79
Totaal:
€27,24