Slaatje van met quinoa en geroosterde kikkererwten
door Anne Cornut


Makkelijk
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 1 portie
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 120 g gekookte kikkererwten (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 el olijfolie (voor de geroosterde kikkererwten)
- 1 el gerookte paprika (voor de geroosterde kikkererwten)
- 1/2 el chilipoeder (voor de geroosterde kikkererwten)
- 1/2 kl cayennepeper (voor de geroosterde kikkererwten)
- zout (voor de geroosterde kikkererwten)
- 100 g kerstomaten (voor de quinoasalade)
- 1/2 granaatappel (voor de quinoasalade)
- 3 takjes munt (voor de quinoasalade)
- 3 takjes koriander (voor de quinoasalade)
- 50 g Californische amandelen (voor de quinoasalade)
- 50 g bioquinoa (voor de quinoasalade)
- 100 g biofeta (voor de quinoasalade)
- zout (voor de quinoasalade)
- 1/2 citroen (voor de dressing)
- 80 g Griekse yoghurt (voor de dressing)
- 1 el olijfolie (voor de dressing)
- peper en zout (voor de dressing)
- 120 g gekookte kikkererwten (voor de geroosterde kikkererwten)
- 2 el olijfolie (voor de geroosterde kikkererwten)
- 1 el gerookte paprika (voor de geroosterde kikkererwten)
- 1/2 el chilipoeder (voor de geroosterde kikkererwten)
- 1/2 kl cayennepeper (voor de geroosterde kikkererwten)
- zout (voor de geroosterde kikkererwten)
- 100 g kerstomaten (voor de quinoasalade)
- 1/2 granaatappel (voor de quinoasalade)
- 3 takjes munt (voor de quinoasalade)
- 3 takjes koriander (voor de quinoasalade)
- 50 g Californische amandelen (voor de quinoasalade)
- 50 g bioquinoa (voor de quinoasalade)
- 100 g biofeta (voor de quinoasalade)
- zout (voor de quinoasalade)
- 1/2 citroen (voor de dressing)