Recept zoekresultatenSint-jakobsschelpen gebakken met pistachenotenolie, citroencrumble
Recept zoekresultatenSint-jakobsschelpen gebakken met pistachenotenolie, citroencrumble
Delhaize logo
  • Sint-jakobsschelpen gebakken met pistachenotenolie, citroencrumble
    B

Sint-jakobsschelpen gebakken met pistachenotenolie, citroencrumble

Sint-jakobsschelpen gebakken met pistachenotenolie, citroencrumbleB
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 12 verse sint-jakobsschelpen
  • 25 g gepelde pistachenoten
  • 8 takjes bladpeterselie
  • 2 lente-uitjes
  • 1 bio citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 60 g panko
  • 12 cl olijfolie (voor de pistachenotenolie)
  • 3 el olijfolie (voor het bakken)
  • peper
  • 12 verse sint-jakobsschelpen
  • 25 g gepelde pistachenoten
  • 8 takjes bladpeterselie
  • 2 lente-uitjes
  • 1 bio citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 60 g panko
  • 12 cl olijfolie (voor de pistachenotenolie)
  • 3 el olijfolie (voor het bakken)
  • peper