Sint-jakobsschelpen gebakken met pistachenotenolie, citroencrumble


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 verse sint-jakobsschelpen
- 25 g gepelde pistachenoten
- 8 takjes bladpeterselie
- 2 lente-uitjes
- 1 bio citroen
- 2 teentjes knoflook
- 60 g panko
- 12 cl olijfolie (voor de pistachenotenolie)
- 3 el olijfolie (voor het bakken)
- peper
- 12 verse sint-jakobsschelpen
- 25 g gepelde pistachenoten
- 8 takjes bladpeterselie
- 2 lente-uitjes
- 1 bio citroen
- 2 teentjes knoflook
- 60 g panko
- 12 cl olijfolie (voor de pistachenotenolie)
- 3 el olijfolie (voor het bakken)
- peper