Sandwich met carpaccio
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldBrunch
Lunch
Ingrediënten voor 1 Porties
1 Porties
- 150 g rundscarpaccio met kaas en olijfoliedressing
- 15 g rucola
- 20 g schilfers van grana padano
- 1 klein traditioneel stokbrood
- peper
Ingrediënten voor 1 personen
Toon:
Delhaize
Rucola | Rode biet
75 gr
€1,79
Delhaize
Grana padano | BOB
100 gr
€1,99
Delhaize
Witte stokbroden
300 gr
€0,69
Reeds in je keuken
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Totaal:
€4,47
Begin met koken
- Bereid de sandwich met alle ingrediënten.
Kooktip
Besprenkel niet het vlees met de dressing, maar drenk er het brood in. Zo vermijd je dat de dressing uit je broodje drupt bij elke hap.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 950; energie (kCal): 228; vetten (g): 8,7; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 21,5; suikers (g): 0,7; vezels (g): ; eiwitten (g): 15,5; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 702,24
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 950; energie (kCal): 228; vetten (g): 8,7; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 21,5; suikers (g): 0,7; vezels (g): ; eiwitten (g): 15,5; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 702,24
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Brunch
Lunch
Ingrediënten voor 1 personen
Toon:
Delhaize
Rucola | Rode biet
75 gr
€1,79
Delhaize
Grana padano | BOB
100 gr
€1,99
Delhaize
Witte stokbroden
300 gr
€0,69
Reeds in je keuken
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25