Sandwich-cookies met chocolade en pindacrème
door Gema Gomez


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei (voor de cookies)
- 40 g gezouten en geroosterde pinda’s (voor de cookies)
- 170 g zelfrijzende bloem (voor de cookies)
- 120 g blonde kandijcassonade (voor de cookies)
- 150 g pure chocolade Callets (voor de cookies)
- 1 kl cacaopoeder (voor de cookies)
- 125 g boter (voor de cookies)
- zout (voor de cookies)
- 120 g Philadelphia Original (voor de crème)
- 2 el room met 35% v.g. (voor de crème)
- 30 g bloemsuiker (voor de crème)
- 120 g pindakaas (voor de crème)
- 30 g boter (voor de room)
- 1 ei (voor de cookies)
- 40 g gezouten en geroosterde pinda’s (voor de cookies)
- 170 g zelfrijzende bloem (voor de cookies)
- 120 g blonde kandijcassonade (voor de cookies)
- 150 g pure chocolade Callets (voor de cookies)
- 1 kl cacaopoeder (voor de cookies)
- 125 g boter (voor de cookies)
- zout (voor de cookies)
- 120 g Philadelphia Original (voor de crème)
- 2 el room met 35% v.g. (voor de crème)
- 30 g bloemsuiker (voor de crème)
- 120 g pindakaas (voor de crème)
- 30 g boter (voor de room)