Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Lactose vrij
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 320 g volkorenpasta Delhaize
- 300 g gerookte kipfilet Delhaize
- 80 g gepelde witte amandelen Delhaize
- 500 g kerstomaatjes Delhaize
- 4 eetlepels gedroogde veenbessen Delhaize
- 2 eetlepels Xeresazijn Taste of Inspirations
- 1/2 bosje bieslook
- 4 eetlepels olijfolie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2015012000150570000
F2021022400077520000
S2008100200006520001
S2011083100107070000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min.
- Maak een vinaigrette met de olijfolie, de azijn, zout en peper.
- Kook de pasta in gezouten water. Giet ze af en schenk er de vinaigrette over.
- Bak de amandelen al roerend kort aan in een pan, maar gebruik geen vetstof. Hak ze daarna in grote stukken en voeg ze bij de pasta.
- Snij de tomaten in vieren. Hak de veenbessen fijn en versnipper de bieslook. Meng ze samen met de stukjes kipfilet door de pasta heen.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 635; energie (kCal): 152; vetten (g): 6,5; verzadigde vetten (g): 0,9; koolhydraten (g): 15,1; suikers (g): 3,5; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 7,3; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 693,42
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Diner
Hoofdgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2015012000150570000
F2021022400077520000
S2008100200006520001
S2011083100107070000
Laad nog 4 producten