Recept zoekresultatenSalade van rundvlees met frambozen
Delhaize logo
  • Salade van rundvlees met frambozen
Salade van rundvlees met frambozen

Salade van rundvlees met frambozen

Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 2 of 3 grote steaks (600 g in totaal)
  • 200 g frambozen
  • 4 el frambozenazijn
  • 1 grote kl mosterd op oude wijze
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • olijfolie
  • peper
  • 1 rode ui
  • steakpeper
  • 2 of 3 grote steaks (600 g in totaal)
  • 200 g frambozen
  • 4 el frambozenazijn
  • 1 grote kl mosterd op oude wijze
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • olijfolie
  • peper
  • 1 rode ui
  • steakpeper

Begin met koken

1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof op een vrij hoog vuur. Smeer de steaks in met olijfolie en schroei het vlees in de pan, ongeveer 1 min. 30’ per kant. Leg de steaks op een snijplank en bestrooi rijkelijk met steakpeper. Duw erop met de rug van een lepel zodat de peper goed kleeft. Laat afkoelen.
2
Giet ondertussen de frambozenazijn in een bokaal, kruid met peper en zout, voeg mosterd en 8 eetlepels olie toe. Sluit de bokaal en schud goed.
3
Snipper de rode ui heel fijn en spoel de frambozen.
4
Verdeel de spinazieblaadjes, de ui en de helft van de frambozen over 4 borden. Kruid de steaks met zout en snij in plakken. Leg ze bovenop de salade, evenals de resterende frambozen en dien op. Geef de vinaigrette er apart bij.
5
Dien op met meergranenstokbrood.
1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof op een vrij hoog vuur. Smeer de steaks in met olijfolie en schroei het vlees in de pan, ongeveer 1 min. 30’ per kant. Leg de steaks op een snijplank en bestrooi rijkelijk met steakpeper. Duw erop met de rug van een lepel zodat de peper goed kleeft. Laat afkoelen.
2
Giet ondertussen de frambozenazijn in een bokaal, kruid met peper en zout, voeg mosterd en 8 eetlepels olie toe. Sluit de bokaal en schud goed.
3
Snipper de rode ui heel fijn en spoel de frambozen.
4
Verdeel de spinazieblaadjes, de ui en de helft van de frambozen over 4 borden. Kruid de steaks met zout en snij in plakken. Leg ze bovenop de salade, evenals de resterende frambozen en dien op. Geef de vinaigrette er apart bij.
5
Dien op met meergranenstokbrood.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Brunch
Diner
Zomer
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Biefstuk | Gepeld | Rund  | Belgisch

Delhaize

Biefstuk | Gepeld | Rund | Belgisch

+/- 200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

+/-€3,14

Frambozen

Delhaize

Frambozen

2 × 125 gr

€5,98

Azijn | Appel-Honing

Taste of Inspirations

Azijn | Appel-Honing

25 cl

€1,99

Mosterd | Originale

Maille

Mosterd | Originale

360 gr

€3,99

Jonge spinazieblaadjes

Delhaize

Jonge spinazieblaadjes

200 gr

€1,99

Rode uien | Netje

Delhaize

Rode uien | Netje

400 gr

€1,99

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire

Delhaize

Olijfolie | Culinaire

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijs

€5,15

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
+/-€19,08