Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COL8!> Profiteer ervan! <

Recept zoekresultatenSalade van pasta met kip, courgettes, mozzarella en basilicum
Delhaize logo
  • Salade van pasta met kip, courgettes, mozzarella en basilicum
    A

Salade van pasta met kip, courgettes, mozzarella en basilicum

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€

Score

5 op 5
Vlees - minder dan 3€
Hoofdgerecht
Salade van pasta met kip, courgettes, mozzarella en basilicumA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1/2 bussel basilicum
  • 300 g gerookte kipfilet in plakjes
  • 5 cl olijfolie
  • 5 cl citroensap
  • 2 courgettes
  • 250 g penne rigate
  • 300 g bolletjes mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Gerookte spekblokjes

Delhaize

Gerookte spekblokjes

300 gr

€3,79

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€1,29

Pasta | Penne

Panzani

Pasta | Penne

500 gr

€2,79

Mozzarella | Rol | Maxi

Galbani

Mozzarella | Rol | Maxi

2 × 250 gr

€5,38

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€4,79

Totaal:
€16,09

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min + koeling

  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Doe ondertussen het citroensap en de olijfolie in een grote slakom. Snijd de courgettes met een mandoline in heel fijne plakken en doe ze bij in de kom. Kruid met peper en zout en meng goed.
  3. Laat de bolletjes mozzarella uitlekken. Snijd de grootste plakjes kip in 2 of in 3 stukken, doe alles bij in de slakom. Voeg ook de onder koud water goed afgekoelde en vervolgens uitgelekte pasta toe. Meng goed en zet minstens 30 min in de koelkast.
  4. Voeg, net voor het opdienen, het grofgehakte basilicum toe. Serveer koel.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 550; energie (kCal): 132; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 2,5; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 1; vezels (g): 1; eiwitten (g): 8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 672,94
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Nutritionele informatieA
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 550; energie (kCal): 132; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 2,5; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 1; vezels (g): 1; eiwitten (g): 8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 672,94
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vlees - minder dan 3€
Diner
Lente
Hoofdgerecht
  • Salade van pasta met kip, courgettes, mozzarella en basilicum
    A

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Gerookte spekblokjes

Delhaize

Gerookte spekblokjes

300 gr

€3,79

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Courgette | 1Stuk

Delhaize

Courgette | 1Stuk

1 st

€1,29

Pasta | Penne

Panzani

Pasta | Penne

500 gr

€2,79

Mozzarella | Rol | Maxi

Galbani

Mozzarella | Rol | Maxi

2 × 250 gr

€5,38

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge | Bio

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Bio

50 cl

Kleine Leeuw, kleine prijsBio

€4,79

Totaal:
€16,09