Romige polenta met gebakken bospaddenstoelen


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g voorgekookte polenta
- 1,5 kl gevogeltebouillon Delhaize taste of Inspirations
- 120 g geitenkaas Le Petit Rondin
- 40 g versgeraspte Parmezaanse kaas
- 200 g verse bospaddenstoelen
- 2 e.l. olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 3 takjes platte peterselie
- 200 g voorgekookte polenta
- 1,5 kl gevogeltebouillon Delhaize taste of Inspirations
- 120 g geitenkaas Le Petit Rondin
- 40 g versgeraspte Parmezaanse kaas
- 200 g verse bospaddenstoelen
- 2 e.l. olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- 3 takjes platte peterselie