Raw cake met dadels en pannoten
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
2/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 20 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g ontpitte dadels
- 200 g pecannoten
- 2 el kokosnootpoeder
- 350 g pindakaas
- 3,5 dl gecondenseerde melk met suiker
- 50 g melkchocoladedruppels
- 1 el gesuikerde vanillestokjes in poedervorm
- 150 g ontpitte dadels
- 200 g pecannoten
- 2 el kokosnootpoeder
- 350 g pindakaas
- 3,5 dl gecondenseerde melk met suiker
- 50 g melkchocoladedruppels
- 1 el gesuikerde vanillestokjes in poedervorm
Begin met koken
: 15 min. + 12 u koeltijd
- 1Meng de pindakaas, de gecondenseerde melk en de vanillestokjes in poedervorm. Roer er de gehakte dadels, de hele pecannoten en de chocoladedruppels onder.
- 2Bekleed een schaal (12 xx 20 cm) met bakpapier, verdeel er de bereiding over en druk ze goed aan. Bestrooi met kokospoeder en laat 12 u in de koelkast opstijven.
- 3Snijd de raw cake in kleine repen (bewaar ze in de koelkast). Een dosis energie om de dag te starten!
- 1Meng de pindakaas, de gecondenseerde melk en de vanillestokjes in poedervorm. Roer er de gehakte dadels, de hele pecannoten en de chocoladedruppels onder.
- 2Bekleed een schaal (12 xx 20 cm) met bakpapier, verdeel er de bereiding over en druk ze goed aan. Bestrooi met kokospoeder en laat 12 u in de koelkast opstijven.
- 3Snijd de raw cake in kleine repen (bewaar ze in de koelkast). Een dosis energie om de dag te starten!
Per 100 g: Energie: 449 kcal - Vetten: 35,1 g - Koolhydraten: 19,6 g - Vezels: 5,5 g - Eiwitten: 10,9 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100 g: Energie: 449 kcal - Vetten: 35,1 g - Koolhydraten: 19,6 g - Vezels: 5,5 g - Eiwitten: 10,9 g
Amerikaans
Vegetarisch
Ontbijt
Ingrediënten voor 20 personen
Toon:
- Delhaize Ontpitte Dadels | Bio150 gr€175
- Delhaize Noten | Pecan2 × 150 gr2de tegen -50%€419
- Vahiné Kokosnoot | Geraspt115 gr€325
- Delhaize Pindakaas350 gr€169
- Delhaize Melk | Geëvaporeerd | Halfvol | 4%38,2 cl€169
- Delhaize Chocolade | Melk | Krullen | Mini70 gr€585
- Santa Maria Vanille | Stokje1 st-10% voor 3€929