Recept zoekresultatenRaw brownies met amandelen
Recept zoekresultatenRaw brownies met amandelen
Delhaize logo
  • Raw brownies met amandelen
    Nutri-Score C

Raw brownies met amandelen

Raw brownies met amandelenC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
15 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 375 g Medjool dadels
  • 100 g amandelen uit Californië
  • 30 g kokosschilfers
  • 25 g cacao
  • 1 afgestreken el cacao
  • 1 peul vanille
  • 1 rijstwafel (optioneel)
  • 1 snuifje zout
  • 30 g kokosschilfers
  • 375 g Medjool dadels
  • 100 g amandelen uit Californië
  • 30 g kokosschilfers
  • 25 g cacao
  • 1 afgestreken el cacao
  • 1 peul vanille
  • 1 rijstwafel (optioneel)
  • 1 snuifje zout
  • 30 g kokosschilfers

Begin met koken

: 20 min. + 30 min.
  1. 1
    Ontpit de dadels en hak ze grof. Mix in een foodprocessor of goede blender samen met 20 g kokosschilfers, 25 g cacao, zout en het merg van het vanillestokje (overlangs gesneden en geschraapt) tot een deeg. Voeg indien nodig 1 el water toe. Doe er vervolgens 50 g amandelen bij en mix kort, zo behoud je grote stukken amandel.
  2. 2
    Bedek een rechthoekige schaal met vershoudfolie of bakpapier, verdeel er het deeg over en druk goed aan. Laat het deeg minstens 30 min. in de koelkast rusten.
  3. 3
    Haal de brownie net voor het opdienen uit de vorm, leg hem op een plank en snijd hem in vierkante stukken. Strooi er 50 g grofgehakte amandelen, de rest van de kokosschilfers, de rest van de cacao en de licht verkruimelde rijstwafel over.
  1. 1
    Ontpit de dadels en hak ze grof. Mix in een foodprocessor of goede blender samen met 20 g kokosschilfers, 25 g cacao, zout en het merg van het vanillestokje (overlangs gesneden en geschraapt) tot een deeg. Voeg indien nodig 1 el water toe. Doe er vervolgens 50 g amandelen bij en mix kort, zo behoud je grote stukken amandel.
  2. 2
    Bedek een rechthoekige schaal met vershoudfolie of bakpapier, verdeel er het deeg over en druk goed aan. Laat het deeg minstens 30 min. in de koelkast rusten.
  3. 3
    Haal de brownie net voor het opdienen uit de vorm, leg hem op een plank en snijd hem in vierkante stukken. Strooi er 50 g grofgehakte amandelen, de rest van de kokosschilfers, de rest van de cacao en de licht verkruimelde rijstwafel over.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1489; energie (kCal): 354; vetten (g): 12,8; verzadigde vetten (g): 3,2; koolhydraten (g): 49,9; suikers (g): 47,6; vezels (g): ; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 130,1
Amerikaans
Vegan
Kids
Dessert,Snack
Dessert

Ingrediënten voor 15 personen

Toon:

  • Delhaize Dadels Deglet Nour
    2 × 300 gr
    3
    59
  • Delhaize Amandelen | Ongebrand
    200 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    2
    55
  • Vahiné Kokosnoot | Geraspt
    115 gr
    3
    25
  • Delhaize Cacao | Poeder | Bio | Fairtrade Belgium
    200 gr
    Bio
      3
      55
    • Vahiné Aroma | Vanille
      20 cl
      3
      99
    • Delhaize Rijstwafels | Bio
      100 gr
      Bio
        0
        79
      • Delhaize Zout | Cuisine
        1 kg
        • Kleine Leeuw, kleine prijs
        0
        35
      • Delhaize Kokosschilfers
        75 gr
        2
        35

      Totaal:

      €24,01

      Deze recepten kan je ook leuk vinden