
Ravioli met pompoen en salieboter


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- Raviolideeg:
- 200 g bloem + 30 g om het deeg uit te rollen
- 2 grote bio-eieren
- 250 g vruchtvlees van pompoen
- 50 g ricotta
- 1 ei
- 20 g geraspte parmezaan + parmezaan voor op tafel
- 1 snuifje muskaatnoot
- 2 takjes salie
- 100 g boter
- Raviolideeg:
- 200 g bloem + 30 g om het deeg uit te rollen
- 2 grote bio-eieren
- 250 g vruchtvlees van pompoen
- 50 g ricotta
- 1 ei
- 20 g geraspte parmezaan + parmezaan voor op tafel
- 1 snuifje muskaatnoot
- 2 takjes salie
- 100 g boter