Raspberry frozen yoghurt
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Kids
Dessert
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 4 Porties
- 50 g frambozen
- 1 dl frambozensorbet
- 5 cl frambozencoulis
- 4 dl yoghurtijs natuur
- 50 g Bretonse galetten Taste of Inspirations
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2014021400371210000
S2014031900099070000
F1991090400131500000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min. + 1 u vriestijd
- Hak de koekjes grof in stukjes (van verschillende grootte) en houd 2 el (voor 4 porties) apart voor de afwerking.
- Laat de frambozensorbet en het yoghurtijs een klein beetje zacht worden, zodat je ze kunt bewerken met een lepel.
- Houd 1 el coulis (voor 4 porties) apart voor de afwerking. Meng met een houten lepel de twee soorten ijs heel kort in een kom, samen met de coulis en de grofgehakte koekjes. Je moet de verschillende kleuren en texturen nog kunnen zien.
- Schep het ijs terug in een bakje, sluit het af en vries 1 u in.
- Maak bolletjes van het ijs en werk net voor het opdienen af met de rest van de koekjes, de coulis en de verse frambozen.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 474; energie (kCal): 112; vetten (g): 4,4; verzadigde vetten (g): 2,8; koolhydraten (g): 14,4; suikers (g): 11,1; vezels (g): ; eiwitten (g): 3,3; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 182
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Kids
Dessert
Lente,Zomer
Dessert
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S2014021400371210000
S2014031900099070000
F1991090400131500000
Laad nog 1 producten