Recept zoekresultatenRaprap tiramisu met speculoos in 5 minuten
Delhaize logo
  • Raprap tiramisu met speculoos in 5 minuten
    D

Raprap tiramisu met speculoos in 5 minuten

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

4 op 5
Raprap tiramisu met speculoos in 5 minutenD

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 1 Tiramisutaart van Tarte à moi (6 pers.)

Begin met koken

Gemakkelijker kan niet

Als je dringend nood hebt aan liefde die je kan proeven.
Haal de taart uit de koelkast om ze op kamertemperatuur te laten komen. Probeer het een halfuur uit te houden. Snijd aan.

What the hack!
Snijden zonder kliederen
Vul een maatbeker met heet water. Stop je taartmes erin, droog af en snijd een puntgaaf eerste stuk. Herhaal tot iedereen je bewonderend om je professionalisme aankijkt.

Tarte à moi, homemade in Fernelmont
Deze tiramisutaart met romige mascarpone op een crumble van speculoos is maar een van de ver-ruk-kelijke Tartes à moi! De bakkers uit Fernelmont bij Namen gebruiken zoveel mogelijk biologische en lokale ingrediënten. Alleen verkrijgbaar bij Delhaize.

Nutritionele informatie

Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
  • Raprap tiramisu met speculoos in 5 minuten
    D