
Rabarbertaart met amandelcrème


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei (voor het taartdeeg)
- 30 g amandelpoeder (voor het taartdeeg)
- 250 g bloem + voor het werkblad (voor het taartdeeg)
- 95 g kristalsuiker (voor het taartdeeg)
- 150 g boter + voor de taartvorm (voor het taartdeeg)
- 1 snufje zout (voor het taartdeeg)
- 1 ei
- 1 bos rabarber (300 à 500 g)
- 1 sinaasappel bio
- 100 g amandelpoeder
- 150 g fijne suiker
- 125 g zachte boter
- 2 takjes rozemarijn
- bakparels of droge bonen (extra)
- bakpapier
- 1 ei (voor het taartdeeg)
- 30 g amandelpoeder (voor het taartdeeg)
- 250 g bloem + voor het werkblad (voor het taartdeeg)
- 95 g kristalsuiker (voor het taartdeeg)
- 150 g boter + voor de taartvorm (voor het taartdeeg)
- 1 snufje zout (voor het taartdeeg)
- 1 ei
- 1 bos rabarber (300 à 500 g)
- 1 sinaasappel bio
- 100 g amandelpoeder
- 150 g fijne suiker
- 125 g zachte boter
- 2 takjes rozemarijn
- bakparels of droge bonen (extra)
- bakpapier