Quinoaporridge met fruit
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5

Ingrediënten voor 4 Porties
- 4 kleine clementines
- 1 roze pompelmoes
- 1 avocado
- 250 g quinoa bio
- 5 dl plantaardige amandeldrink
- 2 el agavesiroop
- 4 el garnituren naar keuze: gepelde pistachenoten, gedroogde veenbessen, gedroogde gojibessen, zadenmix …
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:

Delhaize
mandarijnen
1 kg

€2,49

Delhaize
Pompelmoes | Rood | 1 st
1 st
€0,75

Delhaize
Avocado
1 st
€1,39

Bosto
Quinoa | Kookbuiltjes
4 x 75 gr
€4,69

Delhaize
Amandel | Drink
1 l

€1,59

Sunny Bio®
Agave | Siroop | Bio
500 gr

€5,79

Delhaize
Gepelde Pistachenoten
200 gr
€8,65
Totaal:
€25,35
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min. + 20 min. kooktijd
- Doe de quinoa in een steelpan, giet er amandeldrink bij tot de quinoa net bedekt is en breng zachtjes aan de kook. Laat 20 min. op een heel zacht vuurtje sudderen en voeg amandeldrink toe naarmate hij door de rijst geabsorbeerd wordt, net als voor een risotto. Voeg naar eigen smaak agavesiroop toe en verdeel over 4 kommen. Laat lauw worden.
- Schil de clementines en de pompelmoes à vif. Snijd ze in plakjes. Schil de avocado en snijd hem in plakjes. Verdeel over de kommen, bestrooi met garnituren naar keuze en tast toe.
Tip: Je kunt de porridge op voorhand klaarmaken en koud opeten. Roer er eerst nog een beetje amandeldrink door, zo is hij minder taai.
Nutritionele informatie
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:

Delhaize
mandarijnen
1 kg

€2,49

Delhaize
Pompelmoes | Rood | 1 st
1 st
€0,75

Delhaize
Avocado
1 st
€1,39

Bosto
Quinoa | Kookbuiltjes
4 x 75 gr
€4,69

Delhaize
Amandel | Drink
1 l

€1,59

Sunny Bio®
Agave | Siroop | Bio
500 gr

€5,79

Delhaize
Gepelde Pistachenoten
200 gr
€8,65