Primeurgroentetaart
door Sofie Dumont

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei
- 1 bussel witte asperges
- 110 g groene mini-asperges
- 1/3 bussel jonge wortelen
- 200 g miniwortelen
- 6 verse bladerdeegvierkantjes (van 360g)
- 200 g buche Sainte Maure geitenkaas
- 3 els mosterd
- 4 el zonnebloemolie
- peper en zout
- 1/3 bussel het loof jonge wortelen (voor de pesto)
- 1 citroen (voor de pesto)
- 2 el geraspte parmigiano (voor de pesto)
- 2 dl zonnebloemolie (voor de pesto)
- 2 teentjes knoflook (voor de pesto)
- 1 bussel dille (voor de pesto)
- 4 passievruchten (voor de topping)
- 100 g cashewnoten (voor de garnituur)
- 1 ei
- 1 bussel witte asperges
- 110 g groene mini-asperges
- 1/3 bussel jonge wortelen
- 200 g miniwortelen
- 6 verse bladerdeegvierkantjes (van 360g)
- 200 g buche Sainte Maure geitenkaas
- 3 els mosterd
- 4 el zonnebloemolie
- peper en zout
- 1/3 bussel het loof jonge wortelen (voor de pesto)
- 1 citroen (voor de pesto)
- 2 el geraspte parmigiano (voor de pesto)
- 2 dl zonnebloemolie (voor de pesto)
- 2 teentjes knoflook (voor de pesto)