Recept zoekresultatenPlantaardige boter met citroen en zwarte peper
Delhaize logo
  • Plantaardige boter met citroen en zwarte peper
    C

Plantaardige boter met citroen en zwarte peper

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegan
Bijgerechten
Plantaardige boter met citroen en zwarte peperC

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 100 g cashewnoten
  • 5 cl water
  • 1 el olijfolie
  • 100 g kokosolie
  • 1 eetlepel citroenzeste bio
  • zwarte peper
  • 1 kl zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Cashewnoten
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2021011500495330000
  • Limoenen | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2015031000331700000
  • Kruiden | Zwarte peper | Gemalen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2017101804188120000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Culinaire
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    1 l
    6,49 €/l
    €6,49
    S2019081300291230000
  • Begin met koken

    1. Week 100 g cashewnoten 3 u in lauw water. Laat ze uitlekken en maal ze fijn in de blender met 5 cl water, 1 el olijfolie, 100 g kokosolie, 1 el geraspte schil van een biocitroen, zwarte peper en 1 afgestreken kl zout.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 2382; energie (kCal): 576; vetten (g): 57,2; verzadigde vetten (g): 21,6; koolhydraten (g): 12,7; suikers (g): 2; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 5,7; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 1596,67
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Vegan
    Bijgerechten
    • Plantaardige boter met citroen en zwarte peper
      C

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Cashewnoten
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2021011500495330000
  • Limoenen | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2015031000331700000
  • Kruiden | Zwarte peper | Gemalen
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2017101804188120000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Culinaire
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    1 l
    6,49 €/l
    €6,49
    S2019081300291230000