Recept zoekresultatenPiccata van zeewolf, stoemp met spinazie en ricotta
Recept zoekresultatenPiccata van zeewolf, stoemp met spinazie en ricotta
Delhaize logo
  • Piccata van zeewolf, stoemp met spinazie en ricotta

Piccata van zeewolf, stoemp met spinazie en ricotta

Piccata van zeewolf, stoemp met spinazie en ricotta
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g zeewolfhaasje
  • 200 g spinazieblaadjes
  • 800 g grote bloemige aardappelen
  • 125 g ricotta di bufala
  • 19 cl visfond
  • 1 dl witte droge wijn
  • 3 el kappertjes
  • 3 el citroensap
  • 6 takjes platte peterselie
  • 30 g boter
  • 1 el olijfolie
  • zout en peper
  • 50 g bloem
  • 600 g zeewolfhaasje
  • 200 g spinazieblaadjes
  • 800 g grote bloemige aardappelen
  • 125 g ricotta di bufala
  • 19 cl visfond
  • 1 dl witte droge wijn
  • 3 el kappertjes
  • 3 el citroensap
  • 6 takjes platte peterselie
  • 30 g boter
  • 1 el olijfolie
  • zout en peper
  • 50 g bloem