Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Piccata van zeewolf, stoemp met spinazie en ricotta
Recept zoekresultaten
Piccata van zeewolf, stoemp met spinazie en ricotta
Piccata van zeewolf, stoemp met spinazie en ricotta
Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
600 g
zeewolfhaasje
200 g
spinazieblaadjes
800 g
grote bloemige aardappelen
125 g
ricotta di bufala
19 cl
visfond
1 dl
witte droge wijn
3 el
kappertjes
3 el
citroensap
6 takjes
platte peterselie
30 g
boter
1 el
olijfolie
zout en peper
50 g
bloem
600 g
zeewolfhaasje
200 g
spinazieblaadjes
800 g
grote bloemige aardappelen
125 g
ricotta di bufala
19 cl
visfond
1 dl
witte droge wijn
3 el
kappertjes
3 el
citroensap
6 takjes
platte peterselie
30 g
boter
1 el
olijfolie
zout en peper
50 g
bloem