Piccata van zeewolf, stoemp met spinazie en ricotta

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g zeewolfhaasje
- 200 g spinazieblaadjes
- 800 g grote bloemige aardappelen
- 125 g ricotta di bufala
- 19 cl visfond
- 1 dl witte droge wijn
- 3 el kappertjes
- 3 el citroensap
- 6 takjes platte peterselie
- 30 g boter
- 1 el olijfolie
- zout en peper
- 50 g bloem
- 600 g zeewolfhaasje
- 200 g spinazieblaadjes
- 800 g grote bloemige aardappelen
- 125 g ricotta di bufala
- 19 cl visfond
- 1 dl witte droge wijn
- 3 el kappertjes
- 3 el citroensap
- 6 takjes platte peterselie
- 30 g boter
- 1 el olijfolie
- zout en peper
- 50 g bloem