Recept zoekresultatenPerzikensalade met culatello en burrata
Recept zoekresultatenPerzikensalade met culatello en burrata
Delhaize logo
  • Perzikensalade met culatello en burrata
    Nutri-Score D

Perzikensalade met culatello en burrata

Perzikensalade met culatello en burrataD
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 110 g culatello (of prosciutto) Rosa dell’Angelo
  • 2 rijpe gele perziken (of nectarines)
  • 2 el amandelschilfers
  • 1 bol (van 125 g) burrata di bufala
  • 2 el olijfolie
  • enkele blaadjes rode zuring (of een ander kruid naar keuze: basilicum, rucola ...)
  • peper en zout
  • 110 g culatello (of prosciutto) Rosa dell’Angelo
  • 2 rijpe gele perziken (of nectarines)
  • 2 el amandelschilfers
  • 1 bol (van 125 g) burrata di bufala
  • 2 el olijfolie
  • enkele blaadjes rode zuring (of een ander kruid naar keuze: basilicum, rucola ...)
  • peper en zout