Perzikensalade met culatello en burrata


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 110 g culatello (of prosciutto) Rosa dell’Angelo
- 2 rijpe gele perziken (of nectarines)
- 2 el amandelschilfers
- 1 bol (van 125 g) burrata di bufala
- 2 el olijfolie
- enkele blaadjes rode zuring (of een ander kruid naar keuze: basilicum, rucola ...)
- peper en zout
- 110 g culatello (of prosciutto) Rosa dell’Angelo
- 2 rijpe gele perziken (of nectarines)
- 2 el amandelschilfers
- 1 bol (van 125 g) burrata di bufala
- 2 el olijfolie
- enkele blaadjes rode zuring (of een ander kruid naar keuze: basilicum, rucola ...)
- peper en zout