Penne met kip, feta en rode pesto
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g fijne plakjes gerookte kipfilet
- 125 g gegrilde paprikareepjes (gamma Tapas)
- 220 g gemarineerde halfgedroogde tomaten Sud’n’Sol
- 200 g verse rode pesto
- 500 g penne Ziti
- 150 g kaasblokjes met olie en kruiden Apetina
- 100 g Raspadura di grana padano
- 300 g fijne plakjes gerookte kipfilet
- 125 g gegrilde paprikareepjes (gamma Tapas)
- 220 g gemarineerde halfgedroogde tomaten Sud’n’Sol
- 200 g verse rode pesto
- 500 g penne Ziti
- 150 g kaasblokjes met olie en kruiden Apetina
- 100 g Raspadura di grana padano