Pastasalade met sugar snaps, edamamebonen en pesto
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Brunch,Picknick
Lunch
Winkelen voor dit recept


Ingrediënten voor 2 Porties
- 80 g kerstomaatjes
- 60 g edamamebonen (diepgevroren)
- 120 g Griekse volkorenpasta
- 20 g parmigiano
- 2 eetlepels pesto bio
- 5 g basilicumblaadjes
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2013060500731700000
F2015030200328500000
S2017041104143580000
Laad nog 1 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min.
- Bereid de Griekse pasta volgens de instructies op de verpakking en laat afkoelen.
- Blancheer de sugar snaps 1 min. in gezouten kokend water. Giet af en laat afkoelen.
- Ontdooi de edamamebonen. Halveer de kerstomaatjes en dop de edamamebonen. Meng de sugar snaps, de edamamebonen en de kerstomaatjes onder de pasta en werk af met de basilicumblaadjes en de geraspte parmigiano.
- Doe eerst de pesto in de bokaal en vul dan op met de salade. Zo blijft de salade fris en kun je net voor het eten de pesto onder de salade mengen.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 605; energie (kCal): 144; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 1,5; koolhydraten (g): 19,2; suikers (g): 1,6; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 5,1; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 352,08
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch,Picknick
Lunch
Lente,Zomer
Lunch
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2013060500731700000
F2015030200328500000
S2017041104143580000
Laad nog 1 producten