Recept zoekresultatenPastasalade met haring en raketsla
Delhaize logo
  • Pastasalade met haring en raketsla
    B
Pastasalade met haring en raketslaB

Pastasalade met haring en raketsla

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 400 g haring in azijn (uitgelekt gewicht)
  • 300 g diepgevroren gemengde groenten (erwten, wortelen, maïs, sperziebonen)
  • 250 g farfalle
  • 2 el mayonaise
  • 125 g Bulgaarse yoghurt's natuur
  • bieslook
  • 50 g raketsla
  • 400 g haring in azijn (uitgelekt gewicht)
  • 300 g diepgevroren gemengde groenten (erwten, wortelen, maïs, sperziebonen)
  • 250 g farfalle
  • 2 el mayonaise
  • 125 g Bulgaarse yoghurt's natuur
  • bieslook
  • 50 g raketsla

Begin met koken

: 20 min
1
Doe de diepgevroren groenten in een kookpot met een ruime hoeveelheid kokend water. Voeg, na het hernemen van het kookpunt, de pasta toe en laat alles 11 min koken (zie verpakking). Giet af en spoel goed onder koud stromend water.
2
Meng de yoghurt met de mayonaise en de gehakte bieslook. Kruid met peper en zout.
3
Laat de haringen uitlekken en snijd ze dan in grote blokjes.
4
Doe de pasta met de groenten in een grote kom. Voeg de grofgehakte raketsla en de saus toe. Meng goed.
5
Schep de salade in een serveerschaal en leg er de haringblokjes bovenop. Serveer koel.
1
Doe de diepgevroren groenten in een kookpot met een ruime hoeveelheid kokend water. Voeg, na het hernemen van het kookpunt, de pasta toe en laat alles 11 min koken (zie verpakking). Giet af en spoel goed onder koud stromend water.
2
Meng de yoghurt met de mayonaise en de gehakte bieslook. Kruid met peper en zout.
3
Laat de haringen uitlekken en snijd ze dan in grote blokjes.
4
Doe de pasta met de groenten in een grote kom. Voeg de grofgehakte raketsla en de saus toe. Meng goed.
5
Schep de salade in een serveerschaal en leg er de haringblokjes bovenop. Serveer koel.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 587; energie (kCal): 140; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,3; koolhydraten (g): 15,8; suikers (g): 1,7; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 6,1; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 493,08
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 587; energie (kCal): 140; vetten (g): 5,6; verzadigde vetten (g): 1,3; koolhydraten (g): 15,8; suikers (g): 1,7; vezels (g): 1,6; eiwitten (g): 6,1; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 493,08
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Brunch,Vis - minder dan 3€
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Haring | Tartaarsaus

Delhaize

Haring | Tartaarsaus

400 gr

€5,99

Maaltijdbox | Curry madras

Delhaize

Maaltijdbox | Curry madras

950 gr

€5,79

Pasta | Farfalle n 93

De Cecco

Pasta | Farfalle n 93

500 gr

€2,99

Skyr | Yoghurt | Natuur

Arla

Skyr | Yoghurt | Natuur

150 gr

€1,75

Bieslook | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Bieslook | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Rucola | Rode biet

Delhaize

Rucola | Rode biet

75 gr

€1,79

Reeds in je keuken

Mayonaise | Eieren

Devos & Lemmens

Mayonaise | Eieren

30 cl

€1,85

Totaal:
€19,96